Jag lever faktiskt fortfarande

Tro det eller ej!
Har varit inne i en period där bloggandet inte varit så intressant, men nu känns det som att intresset börjar komma tillbaka litegrann. Det har ju hänt en hel del sen sist - slutade jobba, åkte till Belgien, jobbade strödagar och åkte till Stockholm, åkte till Belgien igen och levde loppan, besökte Aachen och Amsterdam, åkte till Stockholm igen, jobbade några strödagar igen, sjöng i konserter här och var, hälsade på i götet och Alingsås nåra gånger, började på ett heltidsvikariat, flyttade och umgicks med Niklas och vänner. Ändå är mitt liv kanske inte det allra mest intressanta just nu. Väntar på att kunna flytta till göteborg, men tar det lilla lugna för tillfället och går vikariatet ut. Nu börjar jag känna mig bekväm i min roll som sjuksyrra så det skadar nog inte att vara på ett och samma ställe ett litet tag. Stämningen på avdelningen hade dock kunnat vara lite bättre, men jag ser inte någon anledning till varför det inte skulle kunna bli bra igen eftersom det mesta faktiskt är missförstånd. Tur att jag trots detta trivs så bra på avdelningen.

Har ett nytt litet projekt på gång nu, vilket innefattar en kokbok och lite råvaror. Har tagit fram min tjocka kokbok och satt lappar vid alla recept jag är sugen på att laga och ska väl inom sinom tid börja beta av dessa. Niklas får komma och hjälpa mig lite. Om inte med att laga, så med att äta iaf. Dessutom kommer jag snart få Julia Child's kokbok och då är det väl dags att beta av den med (inte lika fanatiskt som i filmen förstås).

Kommentarer
Postat av: Emma

roligt att se dig i bloggvärlden igen :) Vad är det för kokbok och film du snackar om?

Trivs super med dig Stina :)

Kram

2010-01-22 @ 22:19:20
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: stina

bonniers kokbok, enkel och skitbra! Snackar om Julie&Julia, med bland annat meryl streep i huvudrollen, sjukt bra!

2010-01-24 @ 18:03:57
URL: http://stinapower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0